tc_night

Agencija je započela sa radom 2003. godine kao samostalna radnja za knjigovodstvene usluge i web dizajn. Stacionirani u strogom centru Inđije, nakon osnivanja smo akcenat stavili na knjigovodstvene usluge za preduzetnike, da bi vremenom širili opseg usluga i trenutno bili u mogućnosti da zainteresovanima ponudimo kompletnu brigu o poslovanju, zastupanju firme, a po potrebi i vizuelnom identitetu naših klijenata.

Agenciju predstavlja skup radnika i saradnika sa višedecenijskim iskustvom rada na knjigovodstvenim poslovima, kojima je zadovoljstvo klijenta ultimativni radni cilj i najveća satisfakcija.


vizitka

Paket usluga Agencije Alter Ego podrazumeva kompletno vođenje poslovnih knjiga, pripremu i štampu izveštaja, izradu bilansa i završnih računa, zastupanje klijenata, a po želji i pomoć u osmišljavanju i izradi vizuelne identifikacije, intelektualne i marketinške usluge, kao i sve pripadajuće aktivnosti iz domena poslova za koje smo obučeni.

Sa zadovoljstvom vršimo savetodavnu ulogu i upućujemo klijente kako da realizuju planove, odnosno da izvrše razne obaveze iz domena radnji i usluga za koje smo specijalizovani, pre nego što uopšte započnu vršenje delatnosti. Kompletan i ažuran listing usluga možete pronaći na odgovarajućim stranicama naše web prezentacije.


Kontakt
Agencija Alter Ego
Tržni Centar "Sloboda", lok. 34/II
22320 Inđija, Srbija
tel: 022/557-725
mob: 063/7083-986
mail: alterego.co.rs@gmail.com
web: www.alterego.co.rs